חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

אבוטבול נ' חברת זוהר ומכירות אינטרנט בע"מ ואח'

תאריך פרסום : 24/07/2011 | גרסת הדפסה
תא"מ
בית משפט השלום רמלה
2087-08,1049-09
24/07/2011
בפני השופט:
עדנה יוסף-קוזין

- נגד -
התובע:
אליהו אבוטבול
הנתבע:
1. חברת זוהר ומכירות אינטרנט בע"מ
2. מאיה זוהר
3. שלום זוהר

פסק-דין

התובע – בעצמו

הנתבעים – ע"י עו"ד אדוארד יגודאב

פסק דין

1.נתבעת 1 שכרה מהתובע שני נכסים לניהול עסקיה, האחד ברחוב אבא הלל סילבר 5 בלוד והשני ברחוב אבא הלל סילבר 6 בלוד.

2.בתובענה זו תביעת התובע כנגד הנתבעים בגין שיק ביטחון על סך 15,000₪, אשר נמסר על ידי נתבעת 1 לתובע בין המושכר הראשון ובנוסף תביעה כספית של התובע כנגד הנתבעים על סך 41,280₪.

טענות הצדדים

3.טענות התובע בכתב התביעה

א.בגין השימוש במושכר הראשון, הנתבעים נותרו חייבים דמי שכירות בגין חודשיים.

ב.בגין אי פינוי המושכר הראשון במועד חייבים הנתבעים 7,900 דולר ארה"ב או דמי שכירות ראויים. (סעיפים 24(א) ו-24(ב) לכתב התביעה).

ג.בגין השימוש במושכר השני, הנתבעים נותרו חייבים דמי שכירות בגין 6 חודשים. (סעיפים 9(ב) ו- 24(ג) לכתב התביעה).

ד.בגין אי פינוי המושכר השני במועד חייבים הנתבעים דמי שכירות ראויים. (סעיף 24(א) לכתב התביעה).

ה.הנתבעים לא שילמו בגין המושכרים לעירית לוד עבור ארנונה, מים ואגרת ביוב ויתרת החוב כלפי העיריה היא למעלה מ- 20,000₪. (סעיף 9(א) לכתב התביעה).

ו.לנתבעים חוב לחברת החשמל בסך כ-5,000₪.

ז.עקב אי פינוי המושכרים עם תום תקופת השכירות, הנתבעים גרמו לתובע להפר הסכם שכירות שנחתם בינו לבין שוכר אחר ונגרם לו בשל כך הפסד דמי שכירות בסך 10,400₪. (סעיפים 13, 14 ו-19 לכתב התביעה).

4.טענות הנתבעים (בתצהיר ההתנגדות לביצוע שטר ותצהיר בקשת הרשות להתגונן)

א.בגין המושכר הראשון נתבעת 1 שילמה דמי שכירות בגין 12 חודשים.

ב.סוכם בין הצדדים כי תקופת השכירות הנקובה בהסכם הראשון תוארך עד למועד סיום ההסכם השני, קרי: עד ל- 01.11.08.

ג.נתבעת 1 לא הותירה כל חוב עבור מיסים לרשויות ולחברת החשמל.

ד.נתבעת 1 שילמה מלוא המגיע ממנה לחברת החשמל ואף למעלה מכך וכן שילמה חובות של התובע לחברת החשמל בסכומים המסתכמים בכ- 6,000₪.

ה.התובע ביצע ללא רשות הנתבעת 1 וללא ידיעתה תיקון על גבי השיק לבטחון אשר נמסר על ידי נתבעת 1 לתובע, בכך שרשם את שם בתו "טלי" על מנת להציג את ההמחאה לפרעון בחשבון בתו.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות: הורד קובץ לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.



שאל את המשפטן יעוץ אישי, שלח את שאלתך ועורך דין יחזור אליך
*
*
*
*

חיפוש עורך דין לפי עיר

המידע המשפטי שחשוב לדעת – ישירות למייל שלכם!
הצטרפו לניוזלטר וקבלו את כל מה שחם בעולם המשפט
עדכונים, פסקי דין חשובים וניתוחים מקצועיים, לפני כולם.
זה הזמן להצטרף לרשימת התפוצה
במשלוח הטופס אני מסכים לקבל לכתובת המייל שלי פרסומות ועדכונים מאתר פסק דין
הוקם ע"י מערכות מודרניות בע"מ